како да се добие покер Mp40 Redeem Code

Ако планирате за играње во Светската Серија на Покер ова лето, а ти си посета надвор од сад, ќе сакате да се донесе втората форма на идентификација за да се докаже вашата моментална адреса.Точно зошто ова е случај – и како што е важно е дека имате овој втората форма на ID – е предмет на многу грижи и конфузија за играчите во текот на изминатите неколку дена.Приказната започна минатата недела, врз основа на, на сите нешта, еден твит од WSOP е службена сметка.Тоа едноставно изјави дека не-НИ WSOP играчите ќе "сакаат 2 форма на ID покрај пасош да рег за настани.Треба ID докажување на вашиот престој/current address." Дека барањето веднаш го свртел вниманието на покер играчи од целиот свет, кои им се очекува своите пасоши да биде доволно за да ги добие во нивните саканиот турнири.Играчи беа особено вознемирени во времето на најава: многумина веќе ги напуштиле своите матични земји за патување во Лас Вегас, значи не беше ефикасно нема начин да се добие комунални сметка, или било која друга форма на доказ кои би нивната домашна адреса на тоа. "Тоа не е на Светската Серија на Покер кои го стави ова правило во место, ова е дел од сојузниот закон за зајакнување на процесот на владата на Соединетите Држави има стави во место во однос на перењето пари," WSOP медиуми директор Сетх Palansky кажано iGaming.org во интервјуто како да се добие покер mp40 redeem code.

"Сите компании кои се вклучени во големи финансиски трансакции примени e-mail за оваа последна недела во која се наведува дека обид треба да се направи за да се потврди престој на меѓународни клиенти." Дека изјавата можеби веќе clued вас во начинот на новата политика предизвика толку многу забуна меѓу покер играчи во светот.Како Palansky рече, новата политика само го прашува банки, казина и други финансиски институции да се обиде да се потврди меѓународни живеалишта, нешто Palansky појасни подоцна во неговата изјава. "Тоа не се случува да се спречи никого од играње или повлекување средства," Palansky рече како да се добие покер раце. "Тоа е сигурно, но тоа може да ги спречи игра онлајн покер, бидејќи, кој не го копчето за комунални сметка за да се докаже вашиот престој." Што треба да се направи прилично јасно е дека играчите не се случува да бидат исклучени од најголемите светски живеат покер настани ако тие не се на втората форма на ИДЕНТИФИКАЦИЈА.Но, приказната се шири брзо, со многу места на почетокот известување дека вториот ПРОЕКТ е потребно да се игра во настанот.Кој доведе WSOP извршен директор Парти Стјуарт да издаде уште еден појаснување како да се добие покер ноќ 2 предмети во граничниот. "Постои сериозна дезинформации се дели," Стјуарт се вели во соопштението на PokerNews како да се добие покер ноќ 2 предмети. "Меѓународните играчи се бара, не е потребно да се донесе втората форма на идентификација за да се провери нивната адреса.Ова ќе заштедите време...и да се избегне потребата за следење на документација.Од забелешка, на барање да се провери адресата не е различна за домашните играчи од меѓународните играчи – тоа, едноставно, е дека повеќето од НАС играчите имаат возачите на лиценци со адреса додека повеќето пасоши и меѓународни лиценци не.На домашен играч покажува пасошот ќе слично на тоа биде побарано да се потврди физичка адреса." 2014 Светската Серија на Покер започна на 27 Мај во Рио Сите Suite Hotel & Casino во Лас Вегас. ок покер главниот creve coeur.