како да датотека надолу орев слотови

Австралиската онлајн казино игри инвеститорот ReelPlay е проследена до минатото лето е лансирањето на својата Hypernova Megaways видео слот со распишување на премиерата на својот нов три-ролна Giza Бесконечност Репортажите однапред.Сиднеј-со седиште на фирмата се користи официјалното соопштение на детали што нејзините последни четири-ред видео слот е наследник на својата популарна Ел Дорадо " Бесконечност Репортажите наслов и повторно ги користи своите уникатни Бесконечност Репортажите однапред, каде што секој се вртат обезбедува играчи со можност да се заработи дополнителни ролна како и ре-спин кој прогресивна мултипликатор.Истакнати партнерство: Претходно познат како Шанса Интерактивни додека се во процес на ре-брендирање во јули, ReelPlay објасни дека мобилни пријателски Giza Бесконечност Репортажите видео слот првично беше воведен за да играчи преку Обединетото Кралство-лиценцирани доменот на LeoVegas.com и сега се одвива на ексклузивна основа на сајтови со користење на iGaming платформа од Релаксираат Игри Ограничен.Мултипликатор магнетизам: Дејвид Џонсон, Главен Комерцијален Референт за ReelPlay, кои се користат април, 17 соопштение за да прогласат дека Giza Бесконечност Репортажите има понатаму да се развива неговата фирма е Бесконечност Репортажите иновации ', нудејќи им на скалирање мултипликатор во слободен врти бонус игра "во прилог за" втора шанса коцка функција на крајот на бонус'.Прочитајте изјава од Џонсон.. како да датотека надолу орев слотови. "Ние сме исклучително горди на нашиот единствен Бесконечност Репортажите иновации и се воодушевен дека вториот во серијата, Giza Бесконечност Ленти, започна со нашите партнери, во Релаксираат Игри Ограничен.Како и секогаш, ReelPlay се обврзува да ја туркање на границите на играта развој и доставување на игри на највисок можен квалитет поддржани од сите видови на кампањата и маркетинг можности во вистинската смисла на партнерство." како да се датотеката коцкање добивки.