Hummer вклучена сан диего казино

enting Малезија е наведувајќи лошо вера во текот на застој тема парк на проектот поради се отвори на игри фирмата Места Светот Genting имот, во близина на Малезија е престолнина Куала Лумпур.ccording на медиумските извештаи, Genting Малезија рече: "продавачот каење" индуцирана Фокс, со Дизни помош, да прекршување на игри фирмата 2013 договор со Fox Забава Група на лиценца за интелектуална сопственост за темата парк поради извршување на теми и вози врз основа на Фокс бренд библиотека на Холивудски филмски наслови.На тема парк беше од претходно во Genting група најави како "20-от Век, Fox Светот Малезија" hummer вклучена сан диего казино. За разлика од Фокс, кој беше совршено среќни да имаат парк се наоѓа камен е се фрли од казина на Одморалишта во Светот Genting толку долго, како тоа да можат да продолжат да се извлече од финансиската концесии," на Дизни група сакаше никаква поврзаност со коцкање компанија, бидејќи на својот "семејна-пријателски" бренд стратегија, Genting Малезија, рече во жалбата paddy power рулет предизвика броеви. #8220;со Оглед на тоа дека Фокс Забава Група немаше право да го прекине договорот, Фокс и Дизни се одговорни за она што ќе надмине милијарда [САД] долари отштета последица на лошо-вера однесување на двете Фокс и Дизни," жалбата рече, според медиумите сметки.enting Малезија изјави дека веќе се направени на "US$750 милиони плус инвестиции" во тематски парк.Тоа се вели дека се бараат дополнително, казнени штети.alt Дизни Ко е во моментов работат за да се заврши US$71.3-милијарди договор – најверојатно да се заврши во првиот квартал на 2019 – за да купите некои Fox group средства paddy power рулет минимален влог.

.С.-врз основа шоу бизнис весник Сорта одделно пријавени – повикувајќи се на тужба – дека Genting Малезија дизајнери беа принудени да се рекреираат на "Ледено Доба" анимирани ликови за темата парк од нула, бидејќи Фокс не успеа да обезбеди дигитален средства за нив, и, наводно, се влече своите нозе за добивање на дозвола за употреба на друг заштитен материјал.ariety исто така, објавија во Genting Малезија тужба како тврдејќи дека обвинетите сакаше да го "заштити Дизни постојните паркови од зголемената конкуренција". paddy power одговорен коцкање алатки.