места за јадење во близина на ѕвезда казино

Холандската Коцкање Орган, објави јавниот извештај на нивниот веб-сајт бара гејминг индустријата се прилагоди својот плен кутија придонеси во рамките на игри со цел да се усогласат со коцкање прописи и холандски закон.Во својата изјава, Kansspelautoriteit изјави дека тоа ќе биде agressively targetting игри програмери кои продолжуваат да нудат плен кутии кои не се во согласност со холандски закон од јуни.Според орган, дефинирање на плен кутии се 'богатство кутии кои можат да се стекнат или да се купи во игра.Играчот нема влијание врз она што е во таква плен кутија.Плен кутии во игри обезбеди мешање на игри на среќа и игри на вештина'.На clampdown доаѓа по истрагата од страна на орган кој го откри дека на десет плен кутија придонеси во моментов на располагање од популарните веб-сајтови, четири беа работат во директна повреда на холандски закон.Во исто време Kansspelautoriteit извештајот укажа на поврзаноста помеѓу плен кутии и играчи се изложени на зголемен ризик од развој на зависност од коцкање.Информации за извештајот беше собрани од експерти вклучувајќи ги и оние кои се вклучени со лекување на зависноста.Игри, програмери се, исто така, е побарано да се отстрани повеќе зависност аспекти од плен кутии кои вклучуваат способност да се отвори еден по друг во брз ред и нивните различни визуелни ефекти. места за јадење во близина на ѕвезда казино.