роки јазот одморалиште и казино

На Карлтон Група на Њујорк е задржано како ексклузивни сопственички и должнички капитал советник за развој на MGM Grand хотелот во Њу Делхи.Карлтон е ексклузивен капитал советник на Синиот Брег Хотели, јавно се тргува компанија Бомбај Берза, со намера за подигање на сопственички и должнички за MGM е прв имот во Индија, дел од компанијата глобалната експанзија.Хотелот е близу до богатите области на Јужна Делхи и во рок од пет минути се вози на Делхи-Индира Ганди Меѓународниот Аеродром, вториот-најпрометните аеродром во Индија со 30 милиони патници годишно.Њу Делхи MGM Grand ќе покрие повеќе од 1 милион квадратни метри со 450 луксузни соби, вклучувајќи skylofts на горниот кат, а 30 сервисирани апартмани.Имотот ќе имаат девет храна и пијалаци места, повеќенаменски театар, виси мост со бар и ресторан, високо-технолошки ultralounge и MGM Влажни Република.Врз основа на разумни економски претпоставки, имотот е проектиран за да се произведе $40 милиони евра нето оперативниот приход во рок од три години да бидат оперативни, Карлтон Група партнер Мајкл Кембел се вели во соопштението. роки јазот одморалиште и казино.