казино Du Liban покер турнири

За првиот квартал од 2021, Spiffbet зголемување на нето игри приходи година-на-година од страна на речиси 60%.Според Spiffbet извршен ДИРЕКТОР, Хенрик Svensson, овој раст се должи на надминување на техничките предизвици и организација маркетинг инвестиции казино du liban покер турнири.

Svensson рече: "успеавме да го реши неколку технички предизвици и ние се почнуваат да се види ефектот на нашите инвестиции во маркетинг.Ние, исто така корист од маркетинг зголемува во некои брендови, иако не сме сигурни дали ова зголемување е постојана."Тој исто така додава дека резултатите се "позитивно влијае" од плати испис на играчи беа пониски од просекот за Q1 2021, а годината пред играч профит беа над просекот.Во однос игра развој, приходите на компанијата Б2Б сегмент не искуство многу на промена; на Spiffbet рече извршниот ДИРЕКТОР на оваа област на бизнисот е understaffed и доволно финансирано."Ова е активен одлука што ние сакаме да се создаде стабилна производ пред ние опрема.Ние, исто така, се гледа во развојот на нашата понуда во поширока насока во рамките на Б2Б со играта на серверот и можеби и други услуги.Сакам да се нагласи дека главна цел сега е да се развие оваа област внатрешно, со ресурси од играта развој и нашата онлајн игри на бизнис," Svensson додаде.Додека расте приходи во текот на првиот квартал, Spiffbet, исто така, успеа да го намали својот загуби.На компанијата загуби беше помалку од половина од 2020 првиот квартал резултат на тоа, и Svensson рече: "јас мислам дека имаме одвиваат според планот, дури и ако ние јасно од tailwind сме имале во Q1."Во текот на кварталот, Spiffbet стекнати казина Господине Џекпот и LiveLounge но најголемиот стекнување беше дека на Малта-базирани Manisol ресторани блиску до реката град казино. Svensson вели дека фирмата е само бара да се здобијат со нови бизниси кои "add профитабилноста и стратешки компоненти" ресторани блиску до црвена карпа казино.

Svensson заклучи: "фокусот сега е да се создаде подобро база за онлајн игри бизнис да се зголеми профитабилноста и продолжи да расте." ресторани блиску до зголемените орел казино.