кино свети Aignan Petit казино

Лас Вегас-врз основа на производителот Bally Технологии ќе се обезбеди централна казино игри систем на провинциската агенција Онтарио Лотарија и Игри Корпорација (OLG).Новиот систем ќе формираат дел на OLG е модернизација процес, како таа се обидува да се усогласат со Канадски "Однесување и Управување" регулативи и да ги поттикне одговорен коцкање кино свети aignan petit казино. Bally Технологии " постар заменик претседател на Северна Америка продажбата на Роберт Parente рече: "Тоа е чест да се продолжи и да се прошири нашето партнерство со OLG да се обезбеди водечка технологија гејминг системи во текот на провинцијата.Овој договор ја демонстрира нашата континуирана посветеност на потребите на Канадскиот игри на пазарот и ние сме многу возбудени да работат заедно за да им помогне на OLG исполни својата модернизација." кино st валери en caux казино.