хард рок казино гери индијана отворање

e ќе биде одговорна за надгледување на бизнис и водечки тоа во рок до отворањето на забава и казино комплекс, кој е наменет за декември 2016 година хард рок казино гери индијана отворање.
р Wolstenholme има искуство на управување – на високо ниво – пред-отворање фаза на игри проект во Макао, рече во средата соопштение за медиумите.Тој, исто така, имаше клучни улоги во казино места во Онтарио, Канада, и надгледуваше US$100 милиони евра капитал за подобрување на 2,000-соба за игри одморалиште во северна Невада, ослободување додаде.р Wolstenholme рече тој беше "чест и воодушевен" да се приклучат на Тигар Одморалиште.anila Bay Установи – мулти-фаза на развојот – е опишан како околу US$2-милијарди шема. хард рок казино гери локација.