Online Gambling With No Deposit

На Miccosukee племето на Јужна Флорида, може да се соочува сметка до $1 милијарда од УЈП по федералниот апелационен судија пресуди во понеделникот дека племенски членови кои добиваат распределби од индијанци казина се одговорни да се плати за федерален данок, во согласност со Индиски Игри Регулатива Акт, 1988 (IGRA).На Miccosukee племе, која работи Miccosukee Индискиот Бинго и Игри во Мајами-Dade Каунти, Флорида, имаше тврди дека исплати направени на неговите членови беа ослободена од даноци под Племенски Општата Благосостојба Исклученост Акт (TGWEA).Ова е една Обама ера закон со кој се утврди дека благосостојба и социјална помош исплати на поединци од племенски влади не беа одговорни да федерални даноци.Но НИ апелационен Суд за Единаесеттиот Коло потврдена од судењето на судијата одлука дека Јужна Флорида племе може да биде одговорен за неуспехот да се задржи и извештај игри потврди и исплати.Судот ги слушна племето е 600-плус членови добил помеѓу $120,000 и $160,000 на годишно ниво од игри на приходи и дека племенски претседател Били Чемпрес "заповедал на своите членови .. online gambling with no deposit. да преземе активни мерки за да се скрие од УЈП нивните дистрибуции од" казино приход за да се избегне плаќање на федерални даноци.Чемпрес беше претседател помеѓу 1995 и 2009 година и беше избран во 2016 година, и покрај наводите тој го украде милиони од племето за време на неговиот прв мандат.Даночната случај дојде на светлина во 2001 година, кога федералните власти дознале дека племенски член Сали Нив не успеа да се пријавите $272,000 во исплати од племето.Во следните тужба, Miccosukee застанала на своето име, на која точка на владата откриени даночна евазија беа систематски меѓу неговите членови.Племенски влади генерално се дистрибуираат казино приходи племенски членови, така тие можат да живеат на суверени земји, без да се потпирате единствено на федерална помош.Но IGRA тврди дека, додека казина и самите се ослободени од плаќање на државните даноци, племенски членови не се имуни на федерални даноци и судот пресуди дека TGWEA не суспендирам IGRA, ниту, пак, може да се исплати од казина се вели дека се "благосостојбата исплати." "Дури и ако распределбата веројатно промовира благосостојбата на племето, дистрибуција плаќања не можат да се квалификуваат како Индиски општата благосостојба бенефиции според TGWEA бидејќи Конгресот се посебно изложени како дистрибуции на федерални даноци во IGRA," судот пресуди.Мирамар самостојна Роберт Saunooke, Џим е адвокат, рече дека таму ќе биде апел до американскиот Врховен Суд online gambling with apple pay.

"Единаесеттиот Коло згрешиле", рече тој online gambling with no deposit bonus. "Племиња имаат право да се соберат приходите и да се дистрибуираат оние приходи како тие го гледаат одговара без да биде подложен на оданочување." На Miccosukee племе е жестоко се независни и брзо да ги наметнат своите суверени права.Претходно оваа година, тоа запленети новороденче, Ingrid Џонсон, од болницата во Kendall, Јужна Мајами, против желбите на нејзините родители.Детето е мајчинската баба, а Miccosukee член, побара еден племенски суд за "итни цел одобрување на привремен притвор" затоа што таа го осудува на неа не-Индискиот татко и беше загрижен за семејно насилство.Судот подоцна backtracked и се врати детето, откако беше обвинет за пречекорување на своите овластувања.Марко Рубио, рече дека инцидентот изнесува киднапирање.Еден повеќе време индијанецот добива зезнав од страна на сите!Со само 600 членови остави Голема Бела Главен во Вашингтон уште еднаш чекори во текот на Американските домородци, бу тие се грижите за фудбалски тим име Redskins...кога ќе злоупотреба крајот?Мајчин Американците треба да се прогласи Прв Нација Статус како Канадскиот Индијците и да ги преземе сите на патот до SCOTUS!Каква срамота!Претпоставувам дека Индискиот Живот Не е Важно! frau сум рулет 9 buchstaben.