казино морски вклучена во близина на мене

Стотици луѓе се покажа својата поддршка за поделба од Државата Калифорнија на среда, 6 јануари во Калифорнија Државата Главниот.Марк Baird, а Siskiyou жител и сопственик на бизнис, заедно со други северниот дел на округот претставници, се согласи да поднесе декларации со Калифорнија законодавците и Секретарот на Државата бара поделба и да се формира посебна држава на Џеферсон.Застапниците на Џеферсон сакате застапеност од државните законодавци која се однесува на северна Калифорнија регионот на специфичните потреби, вклучувајќи даночни прашања кои се однесуваат на рурални окрузи, кои имаат негативен ефект врз граѓанските права и бизнис интереси.Не е ново движење, формирање на посебна состојба на Џеферсон почна децении, но неодамнешните настани имаат докажано да биде катализатор за да се обнови интензитет.Откако таков случај, според Baird, водечки член на Siskiyou Каунти Комитет за состојбата на Џеферсон, е воведувањето на "законот да го одобри Индиски игри казино во Siskiyou Каунти," Во телефонскиот разговор со Plumas Каунти Вести Baird додаде, "Но, ние поставил референдум за гласање и речиси 80 проценти од луѓето изјавиле дека тие не сакаат казино во нивната област." Иако во извештајот не успеа да го името на специфични казино Baird беше осврнувајќи се на, Karuk Племе предлог за казино во Yreka и ублажување на своите потенцијални влијанија беше предмет на арбитража помеѓу жителите на Siskiyou Каунти и Џон Ф казино морски вклучена во близина на мене. Herlihy, пензиониран Санта Клара Каунти судија, во февруари минатата година. казино морски вклучена голд коуст.