куќи за продажба Cumberland St казино

На 1 Март, 2017, таму ќе биде Грузија Игри на Конгресот, каде што ќе научите како да отворите казино со VR и AR технологија.Оваа тема ќе биде покриен од страна на експерт во областа на иновативни решенија и онлајн коцкање производи развој – Иван Kondilenko, извршен ДИРЕКТОР на CASEXE куќи за продажба cumberland st казино. CASEXE е водечки развивач на казино софтвер.Неговото портфолио вклучува реализација на одделни проекти за: Неодамна, CASEXE има проширување на опсегот на своите производи и нуди на своите клиенти VR казино развој.Само неколку компании во светот обезбедуваат такви услуги.Во рамките на Игри на Конгресот, Иван Kondilenko ќе поднесе извештај на тема: "VR/AR казино.Како да се направи виртуелен казино реалниот?" Присутните на Грузија Игри на Конгресот ќе бидат во можност да се биде прв да се научат како да се отвори казино со виртуелната реалност технологија, она што е потребно за тоа, како и да се направи партнерски договори со идните програмери од VR бизнис!Да учествуваат, регистрирајте се на официјалниот веб-сајт.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre двојно пламнал седум слот машина.