пари се вртат слот машина за продажба

Водечките iGaming и sportsbook платформа на услуги BtoBet ќе ги здружи силите со Стремат Глобално, по согласувајќи договор составен на пари разгледување на €20 милиони, €15 милиони евра на која треба да се плати на затворање и €5 милиони плаќаат на 12 месеци по затворањето.Дополнителни базирани на успешност предвид се плаќа две години од крајот на рокот и е седум пати BtoBet е EBIT во втората година од затворање, помалку €20 милиони куповна цена.Стекнување на sportsbook се усогласува со Стокхолм-листата iGaming снабдувач на решенија за е стратегија за раст и се очекува да се затвори во текот на Q4 2020 година и има "материјал позитивен ефект" на својата EBITDA како на 2021 пари се вртат слот машина за продажба. Според Стремат, стекнување на бизнис-на-бизнис снабдувач на iGaming решенија и игри, Pariplay, минатото лето заедно со тековната купување става на компанијата "меѓу светските водечки iGaming добавувачи." Нов раст на пазарот за пристап: Главен Извршен Директор за Стремат Глобално, Tsachi Maimon, коментира за значењето на стекнување во една компанија соопштение, во кое се вели.. парични покер апликации за iphone.

"Стремат Глобалната сега влегува во спортско обложување арена со бура сила.Со стекнување на BtoBet имаме стане вистински глобален Б2Б компанијата која е сопственик и се дава iGaming платформа, спортско обложување, казино игри и игри агрегатор, како и успеа услуги за сите континенти и пазари.Се стремат Глобалната сега може да се натпреваруваат за било која работа, големи или мали, таа постои таму ram меморија. "Ова е совршен натпревар.Ние сме импресиониран од квалитетите на Невронски Спортски платформа и покрај тоа, ние ќе се добие пристап до нови раст пазари, нови потенцијални големи зделки и нови можности", рече Maimon.Гибралтар-со седиште BtoBet може да се пофали 32 оператори на својот спортски обложувања платформа низ Европа, латинска Америка и Африка и е водечки обезбедувач во вторите две.Се стремат, која има значително присуство во Европа и во ноември 2019 влезе на регулирани американскиот пазар преку Pariplay за снабдување со содржина на 888casino во Њу Џерси, сега зема премиерот позиција во две поголемиот број пазари.Совршен партнер: исто Така, коментирајќи во врска со стекнување, BtoBet основач и акционер, Алесандро Пржени, рече.. слот 2 и 4 или 1 и 3.

"јас сум навистина воодушевена од страна на можности и можеме да видиме страна да стане дел од Стремат Глобално, на центар за iGaming оператори.Со нашите здружија силите ќе ја искористам оваа нова глобална iGaming понуда во секое катче на земјата.Ние сме биле во индустријата за долг период на време, и најпосле, ние се сретна со совршениот партнер кој одговара на нашата визија и со кои можеме да се изгради посилно присуство на глобално ниво." Се стремат Глобалната неодамна го ангажирал поранешниот Главен Оперативен Директор за Вилијам Хил Меѓународен, Антоан Bonello, како Главен Оперативен Директор и генерален Директор на компанијата Малта бизнис.Компанијата [Стремат Глобалната] има канцеларии во Малта, Израел, Бугарија, Киев, Индија, и Гибралтар и работи во разни регулирани пазари, вклучувајќи ја велика БРИТАНИЈА, Шведска, Романија, Португалија, Малта, Ирска, Гибралтар, Данска и САД. ram меморија.