слот за апликации за да заработи вистински пари

Ladbrokes го ангажирал поранешниот Вилијам Хил извршен Kristof Fahy да ја предводат своите маркетинг оддел слот за апликации за да заработи вистински пари.

Fahy се приклучува од Telegraph Media Group, каде што е главен маркетинг директор, и пред тоа, тој помина пет години во иста улога на Вилијам Хил.Како Ladbrokes' главен маркетинг директор тој ќе ја предводат своите дигитални и мало маркетинг тимови и го известува извршниот ДИРЕКТОР на Џим Mullen.Ако предложениот спојување со Корални оди напред, Kristof ќе стане главен маркетинг директор на зголемена група и да бидат дел од високи менаџерски тим топ 10 најголемиот казино победници. Mullen рече: "Kristof има исклучително искуство во нашиот сектор и досие на испорака во битката да се привлечат и задржат рекреативни клиенти топ 10 најголемите коцкање нации. "Кога јас утврдени Ladbrokes органски план за градење на долгорочни рекреативни скала и ги направиле потребните буџетски заложба за зајакнување на нашите маркетинг присуство, секогаш бев свесен дека ќе треба искусен и креативни маркетинг професионалец за да ја води програмата топ 10 bitcoin коцкање сајтови.

"Во Kristof, имам регрутирани вистинскиот лидер кој може да ни помогне да се зголеми нашата поминат и да расте на долг рок лојална база на клиенти кои ќе се изгради подобра Ladbrokes и избави нашите долгорочни цели и амбиции." Fahy додаде: "јас сум воодушевен да се приклучи Ladbrokes во овој момент.Тие се поставени амбициозен органски план со маркетинг во неговото срце како и напредува на трансформација се справи со Корални.Додека предизвици во овие планови се јасни и место на пазарот неверојатно конкурентни, можностите се возбудливи и испорака и тоа е одлично време да се приклучи на Џим и Ladbrokes тим." какви се шансите за победа craps.