приказните на мај'eyal опрема слотови

acau е казино бруто игри приходи (GGR) раст тренд останува "цврсти" овој месец, и покрај забавувањето гледа во Мај, велат дека неколку инвестиции аналитичари, повикувајќи се проценува врз основа на неофицијални индустрија се враќа.На GGR раст се очекува во јуни е веројатно да бидат поддржани од страна на uptick во приходи во маса-сегмент од пазарот, тие се додаде приказните на мај'eyal опрема слотови. Врз основа на нашите проверки, бруто игри приходи (GGR) за првите 10 денови на јуни беше проценета на circa MOP8.5 милијарди [US$1.05 милијарди], преведување во [за] MOP850 милиони евра на ден", рече ЈП Морган Хартии од вредност (Азија) Ltd аналитичари ДС Ким и Шон Zhuang приказната на nokdu abs cbn временски слот (time slot. Ова е подобро отколку Да е MOP822 милиони на ден (која беше повлечен од страна на сиромашните VIP среќа), потпомогнат од два целосна викенди во текот на 10-дневниот период," тие напиша во понеделникот на кодови.apanese брокерски Номура, исто така, предложи во понеделник имајте на ум дека пријавените "crackdown" напорите на UnionPay терминали "имале малку (ако има) во близина на долгорочно влијание врз целокупната побарувачка .. кога не tesco ирска испорака отворен слотови. како што беше потврдено од страна минатата недела силна GGR број" кога не tesco имаат нов начин на испорака.

По сегмент, месец-to-date ние се процени дека просечната дневна VIP волумен [за] 3 проценти пониска секвенцијално наспроти просекот во Мај, ВИП задржете процент е [circa] 2.85 проценти (наспроти "normalised" задржете опсег од 2,7 проценти до 3.0 проценти), и маса GGR/ден е следење [circa] 2 проценти до 3 проценти повисока наспроти Може да", рече аналитичари Хари Кертис, Даниел Адам и Брајан Dobson. кога не tesco домашна испорака слотови излезе.