Caja De Conexiones став слот

Мобилни игри на среќа и обложување спортски оператор LeoVegas ќе стане Norwich City е главен партнер на следните три сезони, со компанијата се појавува логото на тимот кошула заедно со брендирање на Carrow Патот caja de conexiones став слот.
LeoVegas го замени осигурување гигант Aviva, кои се спонзорирани од клубот кошула за изминатите девет години caja de fichas де покер. Norwich City е нов дом лента е поставен да биде лансиран во саботата на интернет и преку клубот службен места.Договорот го подобрува LeoVegas' расте спектар на спортски партнерства, со компанијата откако стана официјален партнер на Рагби Унија тим на Лестер Тигар во јануари и Шампионат ривал Brentford ВАЛУТНА претходно овој месец.Стив Камен, генерален Директор на Norwich City", коментира: "Ние сме среќни да ви посакам добредојде LeoVegas како нашиот главен партнер за следните три сезони, и како такви тие се прави суштинска заложба за Norwich City.Тоа е позитивен лето за клубот комерцијално, и овој профитабилен партнерство со LeoVegas ќе генерира приходи од витално значење во Norwich City."Говорејќи за да Norwich е официјален сајт, Џон Синклер, Раководител на LeoVegas велика БРИТАНИЈА, додаде: "Ние сме многу возбудени за да биде партнерството со Norwich City, и ова е договор со кој цементи LeoVegas' присуство во велика БРИТАНИЈА спорт.Ние сме среќни да се работи заедно со Canaries на почетокот на возбудлива нова ера и на и надвор од теренот, и не може да чека новата сезона за да започнете." caitlyn howe светот покер турнеја.