Deerfoot ин и казино роденден партии

Долината се Гради Казино Одморалиште на Пенсилванија заработил обновување на нивните Категорија 3 одморалиште казино дозволата по државата Игри Одбор за Контрола гласаа едногласно во согласност.Одборот, кој се состои од седум члена, дојде до согласност дека матична компанија на казиното, Долина Гради Конвенција Центар Партнери, ЛП ги има исполнето сите обврски според првичните казино оператор лиценца квалификации.Казино сега има заработено лиценцирање за тригодишен период.Одлуката на обновување беше базиран на процесот, спроведена од страна на Одборот дека го гледа информации од страна на јавноста, како и на операторот на казино.На почетокот од годината, расправа беше одржана за јавни текст на казино во Горниот Merion Township Зграда.За време на сослушувањето, кадар на казино сведочеа и доставени експонати на работата од казино прв отворен во ноември 2011 deerfoot ин и казино роденден партии. Поединци во заедницата, исто така, може да сведочат на влијанието на казино во заедницата.Од казино прв отворен, $342 милиони евра се генерирани во бруто приходите врз основа на слотови и табела игра.Казино беше во можност да обезбеди околу $140 милиони евра во даночните приходи.Почнувајќи од сега, казино е дом на педесет маса игри и шестотини слот машини. каскади казино kamloops покер соба.