каскади казино Langley новогодишната ноќ

ong Конг-листата Кингстон Финансиски Group Ltd се изјасниле дека игри приходи од две Macau казина тоа контроли падна од околу 4% годишно-на-година во финансиската година на 31 Март каскади казино langley новогодишната ноќ. aming на приходи за целосна фискална година, се намали за околу HKD473.53 милиони евра, од HKD492.1 милиони денари во годината пред период, компанијата се вели во поднесување на Хонг Конг Берза во петок.ingston Финансиски рече раст во Макао игри на пазарот како целина видел "врати импулс" во периодот на известување, потпомогнат од "отворање на нови хотели и diversifications на казино операции".Но, компанијата исто така, рече дека тоа имаше со кои се соочуваат "силна конкуренција" во игри на бизнис.страна од игри на среќа и угостителски услуги во Макао, Кингстон Финансиски е пред се enaged во обезбедувањето на финансиски услуги, вклучувајќи хартии од вредност на брокерска, преземениот ризик и споделување на кредити, како и кредитирање за маргина занаети и организација на иницијална јавна придонеси.Приходите од игри на бизнис сегмент изнесува околу 15 проценти од HKD3.09-милијарди долари приходи евидентирани од страна на група во годината што завршува на 31 Март, рече Кингстон Финансиски.roup-широк нето добивка за периодот суди во сите сегменти намален за околу 9 проценти од година на година да HKD1.35 милијарди долари, главно "поради загубата поради оштетување на аванси на клиенти во маргина финансирање на околу HKD430.57 милиони" признаени во текот на годината. каскади казино во langley град.