Geant казино извлече Les чекови Cadhoc

Канадскиот Фудбалска Лига има долго време се смета за сиромашните сестра на нејзината поширока-shouldered, подлабоко-pocketed, подобро-обесени братучед на југот на 49 geant казино извлече les чекови cadhoc. паралелно.Но, доволно е доволно, dammit.Почнувајќи оваа сезона, CFL тренери ќе бидат во можност да комуницираат со своите QBs со употреба на шлем радио технологија, нешто на МАК има само се користат за околу еден век сега, но, она што?Важно е дека повеќе нема CFL широк приемници, кои мора да се грижите за добивање на вратот од трчање слепо во тоа дека тенка жица за поврзување на овие две метални конзерви.Следна на шампионите е технолошки желба листа?Дигитални игра часовници, наместо на sundials покер кандидира смета коцкање од. MGM Мираж изгуби речиси $100 оваа изминатиот квартал, и $66M на која беше директно, поради неговата неразвиена нови Лас Вегас мега-сопственост CityCenter.Без оглед, CityCenter извршен ДИРЕКТОР Боби Болдвин тврди дека голем хотел/казино/sinkhole ќе се скрши, дури и ова доаѓа квартал.Ако тоа штрајкови како impossibly над-оптимистички, тоа им помага да се знае дека Болдвин беше играње покер (илегално) со 65-годишни мажи кога бил момче на 14 години, па тој не е unaccustomed да bluffing. е еден паб квиз коцкање.