е кралица и 10 добри во покер

MGM објави дека тоа е зголемување на износот што треба да се нудат преку високи белешки.Тоа беше првично објавен на понуда во $500 милиони, но очигледно решиле дека ова не беше доволно и сега покрена износ до $1 милијарда.Додека компанијата не даваат причина за зголемување, претходно рече дека средствата собрани од понудата ќе се користи за "општи цели." Предмет на регулаторната затворање услови, трансакцијата се очекува да се затвори на 18 јуни е кралица и 10 добри во покер.

Понудата за белешки ќе заврши во 2025. Некои од опциите за средствата вклучуваат рефинансирање на долгот, стекнување на средства, акции buybacks или дивиденда плаќања има бесплатен паркинг во хард рок казино. MGM, исто така може да го користите нето средствата да се инвестираат во хартии од вредност, краткорочни каматоносни сметки или во други инвестиции.Според соопштението, "белешки им се нудат ќе бидат општи необезбедени високи обврските на Компанијата, загарантирани со значително сите од Компанијата е целосно во сопственост на домашни банки со кои се гарантира Компанијата други високи задолженост, и еднакви во правото на плаќање со сите постоечки или идни високи необезбедени задолженост на Компанијата и секој гарант." Ко-менаџери на понудата вклучува Дојче Банка Хартии од вредност Ад, Шкотска Капитал (САД) Inc., Морган Стенли & Co., Граѓаните Пазари На Капитал, Inc., SunTrust Робинсон Хамфри Inc.и Кредит Агрикол Хартии од вредност (САД) Inc.Книгата-водење менаџери се BofA Мерил Линч, БНП Парибас Хартии од вредност Корп, Ситигруп Глобалните Пазари Inc., Џ има бесплатен паркинг во parq казино.

Морган Хартии Од Вредност, Петти Трети Хартии Од Вредност, Ад.и SMBC NIKKO Хартии од вредност Америка, Inc има бесплатен паркинг на хард рок казино во атлантик сити. MGM е во потрага да се прошири на глобално ниво оваа година, и копа длабоко во своите џебови да се направи тоа да се случи.Тоа неодамна го промовира својот MGM Cotai и најави дека тоа би можело да се изгради 900-опременост на хотелска кула во казино во блиска иднина.Тоа е исто така еден од главните кандидати за лиценца игри на среќа во Јапонија, и изјави дека е подготвен да се трошат колку што е $10 милијарди евра, за да се претвори сонот во реалност.Според нејзините финансиски извештај за 2017, MGM Места пријавени оперативни приходи од $1.8 милијарди долари за своите домашни места.Тоа покажа нето-приходи од $10.8 милијарди долари за година со домашни-нето-приходи од $8.3 милијарди долари.Тоа е зголемување од 18% во однос на претходната година за компанијата домашните операции.Нејзините MGM Кина рака, која работи на MGM Макао и MGM Cotai, ги виде нејзините оперативни приходи се откажат од $255 милиони евра во 2016 година да $194 милиони минатата година.Во првиот квартал на оваа година, компанијата го виде својот оперативен приход од домашните установи пад од 5% до $451 милиони денари, и нејзините оперативни приходи од MGM Кина падна од 75 милиони долари за да $55 милиони долари во првиот квартал на известување помеѓу 2017 2018 и.

Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.