има бесплатен паркинг во Parq казино

На располагање на расположиви за продажба финансиски инструменти го зголеми учеството на Genting BHD е нето добивка за вториот квартал од годината од колку што е 57 проценти, компанијата пријавени.Во регулаторните поднесување, Малезија кооперација Genting BHD најави дека неговата април до јуни 2017 нето профит да се прошири за да RM456.33 милиони долари (US$106.81 милиони денари), во споредба со RM289.82 милиони ($67.83 милиони) една година порано.Приходи во квартал се зголеми 17.22 проценти од година на година да RM4.95 милијарди долари ($1.16 милијарди евра).Групата се припишува на вториот квартал растот на своите игри бизнис во Малезија, Сингапур, обединетото КРАЛСТВО, и U има бесплатен паркинг во parq казино. и отстранување на Genting Сингапур САЛАДИН Група е 50 проценти интерес во својот соработник, Слетување Jeju Развој Co Ltd., од која Genting стекнато RM302.2mil ($70.73 милиони денари).За првата половина од 2017, Genting е нето добивка surged 153 проценти на RM1.05 милијарди евра, додека приходите се зголеми за 9% да RM9.72 милијарди долари.Прилагодени заработка пред камати, даноци, амортизација (EBITDA) значително подобрена во вториот квартал од годината по сите негови големи бизниси се регистрирани посилни EBITDA.Одморалишта World Sentosa во Сингапур ужива повисок возен процент во својата премија игра бизнис, туркање Genting Сингапур е приходи до 31 процент да RM1.8 милијарди долари (421.3 милиони денари) има бесплатен паркинг на хард рок казино во атлантик сити. Genting Малезија е нето профит падна за 60 проценти на RM193.4 милиони ($45.2 милиони евра), што се должи на неповолните странска размена (девизен курс) превод и повисоки оперативни трошоци има бесплатен паркинг на џек казино. "Во текот на кварталот, нашите целокупната прилагоди EBITDA беше условен од девизен превод загуба на нашите американски долар-гласат средства, со исклучок на кој нашите прилагоди EBITDA ќе се намалени за 7 проценти од година на година," Genting Малезија рече.Казино на операторот на велика БРИТАНИЈА бизнисот, исто така, видов пониски приходите и EBITDA како резултат на пад на деловниот волумен, пониски се одржи процент во својата премија игри сегмент и послаба Британската фунта во однос на Малезија ringgit.Во САД, Одморалишта Светот Казино Њујорк објавено повисоки приходи се должи на подобрување на комисијата структура со државен орган, заедно со посилен американски долар против ringgit, кои делумно се компензира со пониски приходи од Одморалишта Светот Bimini во Бахамите.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино во близина на лонг бич ca.