Magnolia куќа казино во Sheepherders ин ранчо Cordova Ca

Бојд Игри Корп е оценка на формирање на недвижен имот и инвестиции доверба, што може да спин-оф на сите или дел од Лас Вегас-базирана компанија казино стопанства во посебен ентитет.Бојд Игри извршен ДИРЕКТОР Кит Смит рече четврток компанијата работи со советници да се разбере изводливоста на процесот.Бојд Игри функционира 22 казина во осум држави magnolia куќа казино во sheepherders ин ранчо cordova ca. "Евалуација на тоа дали да се формира недвижен имот и инвестиции доверба потребно е значителна сума на време и внимателното разгледување, па ова нема да биде брз процес", изјави Смит за време на конференциски повик, со аналитичари коишто да се разговара на компанијата третиот квартал добивката магнум пи cbs временски слот (time slot. "Постојат различни аспекти на нашите структурата на капиталот која се направи потенцијал вредност преку создавање на недвижен имот инвестиции доверба предизвик на овој пат", изјави Смит.Бојд Игри има поминато $3 милиони досега на evaluation mago лукас доби талент покер.

By законот, недвижности, инвестициони фондови, често се нарекува REITs, не плаќаат федералниот данок.Со недвижен имот, како нивен примарен извор на приход, REITs се потребни за да се дистрибуираат најмалку 90 проценти од нивните даночни приходи за акционерите дали има некој казино отворена во ново мексико. Penn National Игри одвојуваат 21 или негова 29 казина и racetracks во REIT минатата година.Во Март, Њујорк-врз основа на хеџ фонд стекнати 5% сопственост во Бојд и аналитичарите шпекулираат фирмата ќе се обидам и да им помогнам на Бојд во формирање на REIT.Смит се чита од подготвени забелешки за Бојд е REIT процес и да се избегнуваат одговарање на прашања во врска со темата од аналитичарите.Тој рече дека компанијата нема да обезбеди надградби на процес, освен ако одборот гласови да одобри зделка.Бојд Игри исечени во својот трет квартал нето загуба од повеќе од половина додека компанијата Лас Вегас локалното население, така и во центарот на градот оперативни сегменти пријавени вкупно приходи се зголемува.Бојд вели дека го изгубил $15.1 милиони денари, или за 14 центи по акција, во кварталот кој заврши Септември дали има некој казино отворена во флорида. Пред една година, компанијата изгуби $37.3 милиони денари, или за 37 центи по акција.Вкупните резултати беа повредени од страна на pretax оштетување полнење на $12.1 милиони долари за да се прилагоди на компанијата 50 проценти сопственоста на акциите во Borgata. MGM Места Меѓународниот беше ре-лиценцирани во септември од страна на Њу Џерси игри регулатори и неговите 50% сопственост во Атлантик Сити одморалиште бил обновен.Бојд Игри на вкупниот нето-приходи во квартал се зголеми помалку од 1% до $738.8 милиони евра.Компанијата е Лас Вегас локалното население пазар видов вкупните приходи се зголеми 1%, додека приходите од компанијата во центарот на градот Лас Вегас казина се зголеми 1.3 проценти.Приходи одби во Бојд е среден запад и Југ сопственост сегменти дали има некој казино отворена во торонто. "Ова беше солидна квартал за нашите операции", изјави Смит црвениот рок casino resort and spa. "Раст продолжи во нашата Невада бизнис, како што е нашата Лас Вегас локалното Население и Центарот на Лас Вегас работење и постигнатите позитивни (паричниот тек) и понатаму.".