дијамант веќе казино Dubuque Dubuque вс

Хонг Конг-листата игри услуги Успехот на Змеј има дадено својот greyhound трки и коњ тркачки договори во Виетнам, повикувајќи се негативни промени во земјата на регулаторното опкружување.Во поднесување, компанијата објави дека го раскинал својата занимава со Спорт и Забава Услуги (СЕД), Xuan Бар Greyhound Трки (XT) и Thien Ма-Madagui Трки (TMM), ефективна јуни 28, 2017 дијамант веќе казино dubuque dubuque вс.

Успех Змеј обезбедува хардвер и софтвер за опремата за три компании, како и аутсорсинг за управување со услуги за СЕД е greyhound трки бизнис во Виетнам.Раскинувањето е како одговор на промени во регулаторните услови—вклучувајќи капа на дневна обложување износи за Виетнамски играчи и забрана на меѓународни simulcast на трки—кои Успех Змеј рече: "направи оперативен средина за обезбедување на услуги за трки бизнис како што е замислено под договори недостижна." Компанијата проценува тоа ќе го направат HK$111 милиони денари (US$14.22 милиони) загуби од "оперативен загуба направени за околу HK$40 милиони евра; еднократна загуба поради оштетување на недвижности, постројки и опрема на околу HK$70 милиони евра." Виетнам Декрет Бр 06/2017 поставите максималната залог да VND1 милиони долари (US$44) по играч на ден, која Успех Змеј рече значително ќе се намали на компанијата приходи од обезбедување на услуги за трки бизнис во земјата.Според декретот, на simulcast на меѓународни трки не е дозволено во Виетнамски регулаторна рамка, што значи Успех Змеј ќе мора да зависи од странство трки.Владата, исто така, наметна строги критериуми ограничувања за отворање на нови исклучување песна обложување места, кои ќе, пак, влијае на бројот на off-песна обложување места, вклучувајќи ги и оние во премиер локации, според компанијата дијамант веќе казино dubuque часа. "Перспективата на ramping до бизнис на јачината на звукот и на приходите нема да бидат во можност да се постигне задоволително ниво да се опорави оперативни трошоци и отплата на start-up трошоци и трошоци на товар на Групата," компанијата, рече дијамант веќе казино dubuque концерти. "Како резултат на тоа, Одборот ги смета за раскинување на договори, како што е соодветно да им се овозможи на Групата да се фокусира и да канал своите ресурси за развој на други постоечки бизнис и нови потенцијални бизнис." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre дијамант веќе казино dubuque забава.