Reddit најдобриот онлајн казино канада

ALBANY, N reddit најдобриот онлајн казино канада. — Дваесет и два кандидати се надеваат да победи на десно за да ја отворите казино во северот на државата Њујорк, вклучувајќи родниот град на сопственици на бизнис, како и коцкање гиганти како Цезар, Genting Група и Foxwoods.Државната Игри Комисија објави имињата четврток, ден по крајниот рок за оние кои се заинтересирани за отварање на казиното да плати 1 милион долари такса за молба.Четири казина се овластени во три региони: Албани-Saratoga регионот, Catskills и Јужна Ниво.На Catskills привлече најмногу понудувачи, со Цезар Забава и Foxwoods се приклучи со неколку други групи, се натпреваруваа за лиценца.Избирачите се одобрени од уставен амандман дозволи казина.Тие се наменети да се покрене северот на државата туризам и ревитализација на локалните заедници.Заврши апликации се должи од 30 јуни reddit најдобрите онлајн коцкање сајтови. Државата панел ќе препорача нејзината најдобрите зема за Игри на Комисијата. сан мануел казино сан bernardino калифорнија.