каде можам извештај коцкање добивки на мојот даночна пријава

Гувернерот на Невада најави дека сегашниот претседател на Невада Игри Одбор за Контрола, A каде можам извештај коцкање добивки на мојот даночна пријава. Синтез ќе ја напушти својата пост на 22 декември, да земат нова улога на игри закон фирма McDonald Carano по повеќе од 20 години во игри регулатива.Синтез, кој се приклучи на Одборот во 2011 година, за првпат беше назначен за улогата на претседателот во октомври 2012 година и подоцна повторно именувани за една секунда и четири-годишен мандат во јануари 2015 година каде можам извештај коцкање добивки од формуларот 1040.
Гувернерот потврди дека замена ќе биде именуван на подоцнежен датум.Во соопштението на Невада гувернерот на веб-страница, Гувернерот Брајан Sandoval му оддаде почит на надворешноста на Синтез, велејќи: "A каде можам извештај коцкање загуби на 1040. беше фер и внимателен модератор кој импресивно избалансирани улогите на врвот игри на мониторите со обезбедување дека нашата држава е водечка индустрија одржува флексибилност да иновираат и да се постигне напред напредок.Тој беше почитуван од страна на двете неговите врсници и индустријата тој служи и знам дека тој ќе се погледне назад на неговата кариера во јавниот сервис со гордост каде можам извештај коцкање загуби на мојот даноци.
"Јас би сакал да се заблагодарам на А the witcher 1 генерал покер. за неговата служба на нашата држава и сакаат него сите најдобри и како тој почнува ново поглавје во McDonald Carano."Синтез има presided над еден од најуспешните игри јурисдикции во светот, со Невада казина неодамна известување друг рекордни месец на игри приходи, која на врвот $988.7 m во октомври.Тој коментира: "По речиси 20-годишна кариера во игри регулатива имам избран да се повлече од државната служба.Тоа е чест да се служи како Претседател на Игри Одбор за Контрола Претседател и јас би сакал да се заблагодарам на Гувернерот Sandoval за неговата постојана поддршка и верба во мојата способност."За време на мојот мандат, Игри на Одбор за Контрола има постапува невиден регулаторната предизвици, под влијание на бројни регулаторни и статусни промени за да се приспособат на промените во технологијата, а се осврна на прашањата како што се интернет игри на среќа, ноќен клуб регулатива и политиката во однос на канабис во врска со игри.Јас сум горд на работата ние сме го направиле, она што го имаме постигнато и би сакал да изразам благодарност до Одбор за Контрола на персоналот за своите неуморни работа од страна на нашата држава." the witcher 1 генерал покер упатство.