најдобри во слот Destro Warlock Bfa

На 20 Март, 2019, страните влезе во доверливи порамнување преку кој се Круг, Квадрат Co Ltd ги отфрли сите барања го донесе во Окружниот Суд на Кларк Каунти, Невада против Лас Вегас Песоци ДОО и објавени сите барања како на порамнување на датумот," Лас Вегас Песоци се вели во поднесување на среда.Невада жирито пресуди во корист на Г-дин Suen е страна во 2008 година, доделувањето на него US$40 милиони евра – и кога тоа беше оставена на жалба свеж жирито доделува него US$70 милиони евра во 2013 година, само за износот на наградата да биде владеел во 2016 година од страна на државата Врховниот суд, кој нареди нов сослушување на случајот. најдобри во слот destro warlock bfa.