се блек џек слатки вегетаријанска

По спроведување на анкета со онлајн оператори овој месец, на Малта Игри Орган (MGA) го објави својот наодите во извештајот за оценување на влијанието на COVID-19 пандемија на Maltese индустријата за игри.Истражувањето се опфатени голем број на различни области, вклучувајќи го и пандемија е влијанието на игри приходи, оперативни трошоци и инвестиции.Според MGA податоци, B2C сектор се најмногу погодени од кризата.Вкупен игри приход од 151 B2C компании, кои учествуваа во истражувањето е да се прогнозира пад од 12% во 2020 – детерминирани првенствено од страна на намалување на обложување спортски активности.Спортско обложување оператори се очекува да биде најлошото хит, со бруто приходите се очекува да биде околу 40% пониска од претходно проектираните во 2020 година.Во однос на инвестициите, влијанието на пандемија има главно вклучени одложување на инвестиции од страна на B2C оператори.Во меѓувреме, за 64 Б2Б игри компании кои учествуваа во студијата, 2020 приходи се прогнозира да биде за 20% пониска од претходните проценки.Помеѓу 33% и 38% од овие Б2Б компании се планира да се одложи своите инвестиции во 2020 година.За оние ангажирање во двете B2C и BCB работење, предвидува пад на приходите е 20% за 2020 година, додека 66% се планира за одложување на инвестициите. се блек џек слатки вегетаријанска.