она што е висока ниска во Craps

Ден 2 на Светот Покер Турнеја е Феста ал Лаго во тек е во Bellagio во Лас Вегас.Некои 294 играчи учествуваа во Ден 1, подобрување во однос на 2009 година е пребројувањето на 275 она што е висока ниска во craps. Ова може да има нешто да се направи со WPT преземање од страна на WSOP-C е playbook со сечење на buy-in од $15K да $10K оваа година.Меѓу 214 играчите се враќаат за Ден 2 акции се чип лидер Payman Arjang (само играчот над 200K), #2 Петар Braglia, Џеф Madsen, Рајан Млади и Sorel Mizzi.Оние кои не успеа да се направи одделение вклучуваат Мајк Sexton, Фил Laak и ноември Niner Јосиф Cheong.Исто така, оставајќи беше Томи Vedes, кој ја освои 2009 настан, одржување на редеа без поранешниот WPT шампион да биде во можност да го повтори својот триумф на годината пред тоа.Може да почнеме некои 'WPT клетва' мем сега?Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre она што е висока страна покер.