системи на броеви исполнет за да победи во рулет

Кина е најголемиот трети лица за плаќање услуги Alipay е сега правни за употреба во Макао, но казина не го нудат тоа, вели Унија Игри аналитичар.Следниве лансирањето на својата услугите за плаќање во јули, Alipay преку компанијата соработка со локално овластена институција сега е дозволено да работат во градот, на Монетарната Власт на Макао (AMCM) потврди во петокот системи на броеви исполнет за да победи во рулет. "Нивната соработка се соодветно одобрени од страна на [на] орган и не ги повредува прописите во Макао," додаде AMCM Alipay, управувана од страна на Alibaba Група Држи Ltd е за финансии рака Мравка Финансиски Услуги во Групата, сега е достапна во 107 продавници во Макао со повеќе од 51 локалните брендови воведување Alipay е QR код за плаќање на услугата.Основана во 2004 година, компанијата доби 550 милиони регистрирани корисници и го олеснува над 8.5 милиони онлајн трансакции дневно надминува 2 милијарди јуани, надминувањето на PayPal како најголем светски трети лица онлајн плаќање решение.Унија Игри аналитичар Грант Govertsen истакна дека пешак продавници може да не се нудат Alipay, но сепак се очекува да се истражуваат опција ако понатаму UnionPay ограничувања се стави во место, објавија Barron е Азија nm council on problem gambling. "Како што се однесува до казино оператори, ние би не очекувам од нив да понуди Alipay Паричник во-лице плаќања на казино подови со оглед на тоа колку парничната дека ќе биде – а да не зборуваме за потенцијалните правни последици", додава Govertsen.На Макао владата има ограничена во странство парични повлекувања од Кина Унија Плати услуга за вкупно 50,000 јуани ($10,800) за периодот помеѓу 1 октомври и 31 декември оваа година, но, со почеток јануари 2016 година, ќе има годишна граница од 100,000 јуани ($21,800), додека Alipay Изразат може да одобри до 5,000 јуани ($806) по трансакција и вкупно 50,000 јуани месечно nmat retake slot not available. Standard & Poor ' s ја објави нов изглед за Макао гејминг сектор, велејќи "значајно се враќа во игри приходи" е "веројатно во 2016 година." Според нејзината проекција, годишни приходи може да се намали за избор на 30% до 35% од претходната очекување на 25% 35% и пад nms add multi tool slots. "Ново воведени капа во странство парични повлекувања преку Кина UnionPay и потенцијал заострување на регулативите на junkets понатаму можат да ја поткопаат побарувачка во Макао гејминг индустријата, особено од висок ролки.Ние ја видите намалување до 10% како нашите недостатоци сценарио, ако слабите VIP покровителство повеќе од неутрализира приходите од нови игри капацитет и нашата претпоставка дека масата на пазарот на приходи ќе се стабилизира." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre nms a class freighter max slots.