покер дека Gana е дека

Нова Поделба Дизајнирани да ги Задоволат Потребите на Снабдувачи, Производители, Оператори, и Регулатори Надвор од Северна Америка САН GWANN, Малта (јануари 2017) – Светски стандарди-поставување на организација на Игри на среќа Стандарди Асоцијација (GSA) го создал новиот Малта-врз основа на поделба која ќе се фокусира на подобро да им служи на регионалните потреби на снабдувачи, производители, онлајн и земјиште-базирани оператори, и регулатори надвор од Северна Америка покер дека gana е дека. GSA Претседателот Петар DeRaedt рече, "GSA Европа, истакнува нашето признавање и посветеност за зголемување на Европско членство.Намерата е да се продолжи со поттикнување на средина на соработка помеѓу Европската добавувачи, оператори и регулатори, додека нашата мисија останува да се идентификуваат заедничките проблеми и заеднички да развијат решенија за подобрување на игри на глобално ниво покер си риба. GSA е многу возбуден за да ги објави долго време GSA член на одборот и игри ветеран Марк Темпо како GSA Европа, генерален Директор седиште во Малта да ја водат напори во Европа.Нашите членови, сега имаат можност да се приклучат на GSA под НАС надлежност или Европската надлежност." "GSA има извонредна досие, и нивната работа има влијание развој, работење и прописи во секој агол на индустријата за игри.Сега, со воспоставување на GSA Европа, ние ќе бидеме во можност да блесне уште посветла центарот на вниманието на развојните, оперативните и регулаторните потребите на ова богато различни дел на индустријата," Марк Темпо, рече ordre des combinaisons ау покер. GSA Европа Асоцијација формално започна во претстојниот МРАЗ Целосно Игри tradeshow во Лондон, и учесниците се поттикнуваат да ја посетите GSA е стојат ND6-А за повеќе информации.Обезбедувајќи многу потребните Европски фокус, GSA Европа нуди членови голем број на значајни предности, вклучувајќи: • Европската правна надлежност • Членство нивоа и членарина идентични со оние на GSA (НИ) • Учество на GSA Одбор за право членство нивоа • Учество во сите комисии за право членство нивоа • Европската членови ќе имаат текст во GSA глобална стратегија и насока за Да се обезбеди континуитет и постигнување на своите цели, GSA, сега се состои од GSA Азија, GSA Европа и GSA НАС, ќе продолжи да имаат една единствена Претседателот и Одборот на Директори.Постои ниво на членство за секој буџет.Посета www.gamingstandards.com за да дознаете повеќе.Се приклучат на GSA како член денес и да се приклучат на GSA на Скопје, Twitter и Facebook ordre de puissance ау покер. GSA Platinum членови вклучуваат: Aristocrat Технологии, Inc.; Меѓународни Игра Технологија (IGT); Konami Игри Inc.; NOVOMATIC Игри Индустрии Gmbh; Playtech, (PTEC ordre de главниот ау покер. L), Научен Игри International (SGMS), & Сега Sammy Создавање, Inc.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre треба да се купи од казино модел и врата за безбедност.