џек блек и џек вајт

ПИ ја објави во ноември дека Ангел Стопанства ќе ги купат сите GPI акции за готовински разгледување на речиси US$110.7 милиони.пронаоѓач на договор, GPI сега ќе се спои со Соединетите американски Држави, подружница на suitor фирма, AGL Невада Корп Ангел Стопанства поседува 100% од AGL Невада.Спои лице ќе го задржи GPI бренд идентитет.ngel Стопанства прави и снабдувањето на карти за играње и картичка игри за игри на среќа и за малопродажниот пазар.Компанијата е седиште е во Кјото, со претставништва во Макао, САД, Австралија и на Филипините.ПИ имаше информираше ДИК во ноември дека спојување исто така, мора да бидат одобрени од страна на релевантните игри органи.Договорот, исто така, зависи од GPI превртување игри лиценци за тоа има да Ангел Стопанства, тоа се додаде. џек блек и џек вајт.