Maine World Poker Tour Winning Numbers

BetVictor има најави дека ќе биде првиот оператор да се користат водечките formbook услуги Timeform е Јужна Африка коњ тркачки податоци и анализа на своите клиенти.Ова е најновата движат во BetVictor е партнерство со водечките податоци и содржината на услуги по интегрирање horseracing податоци во своите мобилни производ во 2014 година maine world poker tour winning numbers. BetVictor е сега прикажување Timeform коњ тркачки податоци и зема за сите Јужна Африка трка состаноци низ сите канали.Заедно со BetVictor е постоечки стриминг производ за Јужна Африка трки, услугата уникатен BetVictor, значи клиентите сега имаат нов увид во Јужна Африка трки форма на книга.Услугата е трет прилог на BetVictor производи и оваа година по успешното лансирање на Продолжување На Шансите и Betfinder mains au poker texas holdem. BetVictor Раководител на Sportsbook Производ, Eoin Рајан, рече: "Ние сме среќни да имаат Timeform е моќна и анализа на податоци во рамките на нашата Јужна Африка трка картички и се задоволни да биде првиот оператор да започне оваа услуга; да се интегрира со Timeform е ново API.Тоа означува јакнење на нашите односи на техничко ниво и ни овозможува да продолжи да го надградите и да ги подобриме нашите трки производ поставување на перманентна основа." Timeform е Бизнис Менаџер за Развој, Марк Соработници рече: "Timeform Јужна Африка податоци овозможува најбогатите, повеќето детална анализа во велика БРИТАНИЈА пазарот.Трката предвидувања искористување на знаење на нашиот тим на аналитичари да пристигне во производ кои се независни, веродостојни, но најважно е да се обложи-индуцирачки.Јас сум воодушевен да се прошири нашите долгорочни односи со BetVictor да вклучуваат Јужна Африка содржина и ние сме сигурни дека нивните клиенти ќе уживаат подобрено искуство." mainboard mit vielen grafikkarten slots.