како да линк цезар слотови вкупно награди

Бројот на полициските службеници кои посетителите се види по должината на Лас Вегас Лента е за да се промени.Лас Вегас полициска станица, го најави дека бројот на службеници на нога патрола ќе се зголеми почетокот денес и трае до Денот на Трудот.Промените во подножјето патрола броеви се дел од Безбедна Лента план, годишен обид да се приспособат за зголемување на посетителите на Лас Вегас во текот на летната сезона, кој е секогаш зафатен.Како и многумина 12 милиони посетители се очекува да биде во посета на Лас Вегас Лента во текот на временската рамка.Униформирани офицери ќе бидат поставени за да патрола за време на викендите, како и празници и за големите настани.Полицијата наведе дека зголемената нога patrols ќе биде платен од страна на казино и хотел својства се наоѓа на Лента.Полицајци ќе бидат спроведување на законите, но, исто така, им помага на vacationers кои имаат потреба од информациите за време на патување. како да линк цезар слотови вкупно награди.