како да линк гем слотови рое

onaco International Ltd, операторот на казина во Индокина, вели дека има назначен два нови неизвршните директори, Лав Чан Yan Хо и Kurkye Вонг.onaco кажано Австралиската Хартии од вредност во вторникот дека Г-Chan и Г-дин Вонг беа претставници на Argyle Улица Управување Ltd, институционален инвеститор.rgyle Улица Управување со е основана во Хонг Конг во 2002 и сега управува со средства во вредност од околу US$1.7 милијарди долари, според вторник е поднесување.Г-дин Чан е извршен директор на Argyle Улица Управување и Г-дин Вонг е заменик-претседател на компанијата.onaco реков на берза, што Argyle Улица Управување подружница Еден Орев Патот Ltd се согласиле да плаќаат AUD0.14 дел (US$0.10) за 158,574,603 акции во Donaco на или пред 9 септември како да линк гем слотови рое. Акциите претставуваат 19.25 проценти од акциите во Азија бутик казино оператор.onaco рече тоа со намера да го назначи друг независна не-извршен директор во блиска иднина.р Џои Лим е основач на Donaco, и беше својот управен директор и главен извршен до 19 Март нови казино во близина на форт кембел кентаки.
р Бен Лим потоа стана в.д главен извршен директор, служат до средината на јуни.портпаролот на компанијата изјави GGRAsia кратко време по нивното отстранување: "Ние сме освежување на одборот, со неодамнешното назначување на Дејвид Зелена како независна не-извршен директор.И ние сме освежување на менаџмент тим, со назначување на Павле Arbuckle како нашиот извршен ДИРЕКТОР." onaco работи едно казино во Виетнам, во близина на Кинеската граница, а друга во Камбоџа, во близина на Тајландската граница. нови казино во близина на ione калифорнија.