Geant казино Montpellier курсеви En Ligne

Австралија-со седиште управување со ИТ услуги на компанијата, Cirrus Мрежи (ASX: CNW), успешно ја понудата од $2.5 милиони успеа услуги договор со Круна Мелбурн и Круната Перт geant казино montpellier курсеви en ligne. CRN Австралија извештаи дека по пет-годишен договор, глас инфраструктура и податочни мрежи во пар на казино места ќе бидат управувани од страна на Cirrus во обид да ги задоволи критична перформанси, непрекинат проток на бизнис и достапноста цели.Според Cirrus, својата тендер беше успешен поради економично решение што е поддршка на ден-за-ден администрација на Круната, управување и следење на фирмата мрежа во рамките на одреден достапноста цели.Мет дискриминација во вработувањето, генерален директор на следната генерација на ТОА оператор, кој е Број 3 во CRN Fast50 минатата година, рече, "Cirrus е воодушевен да имаат освоено оваа конкурентни понуди преку соработка на нашите Мелбурн и Перт канцеларии.Ние сме возбудени да се имаат можност да се здружат со една од Австралија е најголемата забава групи geant казино montpellier livraison на живеалиште. Managed service договорот победи моменти Cirrus' континуирана способност да се демонстрира иновативни вредност-базирани решенија за клиентите, и се продолжува успех во нашата цел да се биде лидер на пазарот во претпријатието успеа услуги." Оваа година, Cirrus има стекнато неколку договорот победи, вклучувајќи договор во вредност од $1.6 милиони евра за да се обезбеди одржување поддршка и мрежна опрема на Австралиската Трговија и Инвестиции Комисија по пат на својата Точна Communications подружница, која беше купена од страна на Cirrus во ноември минатата година.Дополнително, ASX-наведени решенија интегратор во јануари беше успешен во добивање на managed service договор за управување со мрежата на услуги, телефонија и IP мрежа превоз на Петар MacCallum Рак Центар.Преку комбинација на органски раст и стекнување, компанијата е во можност да ги зголемат своите приходи од 176% да стигнат до $53.9 милиони евра во финансиската година 2017. geant казино мон dore nc.