велика британија казино кралот казино бонус

Секојдневно Фантазија Спорт (DFS) оператори, како што се FanDuel и DraftKings се соочува со растечки опозицијата е бројот на држави кои се турка да се забрани DFS оператори врз основа на DFS игри се заснова на брзината, а не на вештина.Сепак Колорадо и Мисури, пратениците го презеле различен став по донесувањето нови закони минатата недела, што им овозможи на DFS оператори да работат легално во нивните држави.Џеј Никсон, на Мисури гувернерот потпиша нов DFS закон во се што ќе се осигура дека DFS индустрија е строго предмети во државата.Игри на комисијата сега е овластен од Мисури Фантазија Спорт Заштита на Потрошувачите, законот за следење на сите DFS операции.Новиот закон ќе стапи на сила во август 2016 година и ќе бара сите DFS оператори да се плати или десет проценти од своите приходи или $10,000 во зависност од тоа која е пониска.За разлика од овој DFS оператори, исто така, ќе се бара да плати годишно работење на 11.5 проценти од нивните нето-приходи.Новиот закон предвидува дека средствата собрани од DFS оператори мора да биде дадена кон образовни средства во државата.Законот исто така бара заштита на потрошувачите, мерките и регулаторната рамка за DFS натпревари да бидат подготвени и треба да вклучуваат и забрана за спречување на вработените од DFS компании од учествува во натпревари, кои се отворени за јавноста.Законот исто така забранува DFS оператори од покривање на младите, средно училиште и колеџ спортски и го прави задолжително за сите DFS играчи да биде 18 години на возраст.Во соопштението, Никсон рече: "Кога нова граница на онлајн обложување е достапна на допир на екранот, ние имаме одговорност да ги заштитат потрошувачите и на млади луѓе.Ценам Генералното Собрание за одговарање на мојот повик за да го помести вообичаена смисла заштитата на потрошувачите за да бидете сигурни дека фантазија спортски игри во Мисури е управувана одговорно и со одговорност." Колорадо, исто така, потпиша нов DFS закон, на ист ден како Мисури по Gov велика британија казино кралот казино бонус. Јован Hickenlooper одобрени H1404 што го прави правните за DFS компании да работат во Колорадо.На H1404 законот е многу сличен на Мисури сметка како што исто така го спречува DFS оператори од покривање на средното училиште и колеџ фудбал и, исто така, го прави задолжително за сите DFS играчи да биде најмалку 18 години на возраст.Новата сметка наметнува строги правила за DFS оператори и има направено одделот под секторот на Регулаторните Агенции одговорни за поставување на лиценцирање и обновување такси и следење на DFS индустрија во државата.Тенеси, Вирџинија, Мисисипи и Индијана се четирите држави да го потпишаа нов закон оваа година да се направи DFS легално.Колорадо и Мисури станаа петтиот и шестиот држави да имаат легализација на DFS индустријата во 2016 година. pokerstars стан приклучат покер клуб.