покер три на еден вид веројатност

Kinmonth, исто така, работел со Песок кога Сингапур бара конкурентни понуди за казина во 2004 година. Suen, од друга страна, се наметнува стратегија на романса врвот Пекинг службени лица, бидејќи тие го утврдува и го надгледува Macau е главен извршен директор. Kinmonth исто така сведочеше дека тој смета дека Пекинг е влијание како nonfactor во изборот на нови игри концесии.Кина е Основен Закон, рече тој, создал штит на автономија кога станува збор за тоа како две специјални административни региони, Хонг Конг и Макао, управувана себе.И двете биле долгогодишна колонии, а и двете беа развиени стопанства и правни системи далеку различно од Комунистичката структура во Кина покер три на еден вид веројатност.
Suen и Песоци, особено поранешниот Претседател и Главен Оперативен Директор на Вилијам Weidner, преговараат условите на Suen е вработување на по неколку месеци, но никогаш не стигна потпишан договор.На критичен фактор, Suen има сведочеа, беше дека Азиски Американската имаше наредени на Кина Развој и Индустриски Банка за финансирање.Поради неговите врски на владејачката политичка партија во Тајван, банката се смета безстопанствено од Кина централната власт во Пекинг покер ова е полицијата. Suen тврди дека Песок би торпедо своите шанси преку поврзување со банката. Таму, тој рече, Песок рангирана на прво место во многу сличен процес, без помош на Suen.Под вкрстено испрашување од страна на Suen адвокат на Џон О'Malley, Kinmonth рече дека неговата улога беше да се организира Macau понудата и да се обезбеди сите законски услови беа исполнети, не гарантираме за точноста на документи како тој би за компанија за продажба на хартии од вредност.Покрај тоа, тој рече дека тој не знае за средбата на Песок' врв имаше со Macau главен извршен Едмунд Хо во почетокот на 2002 година, по Азиски Американската понудата згасна.На таа сесија, Suen има рече, Хо се наметнува за Песок за да ги здружи силите со Галакси да ја задржи својата понуда остварлива.. Aspinall & Sons Ltd., било значење. Лас Вегас Песоци Корп е прв обид да се здобијат со основа во Макао падна освен за многу различни причини од оние дадени од страна на еднократен консултант Ричард Suen, поранешен компанијата адвокат сведочеа понеделник.Кога конзорциумот Азиски Американската Забава Корп Доо.падна Песок како партнер во јануари 2002 година да се здружи со ривал, "тоа дојде како целосно изненадување", рече Џорџ Kinmonth она што на времето не tropicana казино се отвори. Suen кредити на овој пристап, се ограничени од јули 2001 состанок во Пекинг со заменик премиер чии одговорности вклучуваат Макао, како и преземање на Песок 90 проценти на начин за добивање на лиценца она што на времето не финансии казино се отвори. Suen, сега во третата недела од жирито судење да продолжи неговото барање за $328 милиони денари надомест за својата работа во помагање на Песок се здобијат со својата профитабилен позиција во поранешните португалски колонии, го отфрла предлогот што Азиски Американската се префрлат од Песок како развој и управување со партнерот да Британска компанија, Т.
Kinmonth, Британската мајчин кој има поминато повеќе од две децении како Хонг Конг адвокат, беше ангажиран од страна на Песок во октомври 2001 година за да им помогне пастир својата понуда преку конкуренција утврдени од Макао владата за три нови игри лиценци.Кога Азиски Американската отиде во друга насока, Kinmonth помогна Песоци брзо да се соберат за нејзината успешна замена на понудата како дел од групата на чело со Галакси Казино Доо.За време на клучното време, Kinmonth рече, тој никогаш не слушнале за Suen, неговата компанија Круг Плоштад или некој од неговите соработници она што на времето не финансии казино отворен денес.