е коцкање правна во монтана

awrence Хо Yau на белите Дробови, ко-претседател и главен извршен директор на Melco Круна, рече дека е "бизнис одлука", но не и обврска на градот владата, кој е во потрага да се движат Macau туризам на пазарот далеку од зависноста од хардкор коцкање.Владата вети Студио Градот уште 50 табели од јануари е коцкање правна во монтана. Melco Круна е нов 50-табела за распределба ќе бидат наменети маса, иако тоа би можело да подоцна ребаланс својата мешавина на една мала пропорција на директни ВИП како таа почнува да го оптимизирате принос," рече Г-дин Bain.р Bain рече управување направи тоа тврдење врз основа на тоа дека значителен дел од Студиото Градот табела дилери биле пренесени од други Melco Круна својства и беа квалификувани во кои се занимаваат голем број на рацете на час.забелешка од Велс Фарго Хартии од вредност ДОО аналитичар Камерон McKnight и неговите колеги на декември 17, рече брокерски на проверки означени посетител броеви во Студио Градот беа "следење до 20% до 30 проценти" секвенцијално во декември, "по она што ние веруваме беше разочарувачки нога сообраќај во ноември".р Bain на Sterne Agee CRT истакна: "Додека cannibalisation од Студиото Градот отворање на е веројатно навалена кон Cotai својства, вклучувајќи својата Градот од Соништата даден Град на Соништата е да им помогнеме на диск првичните посети [да Студио Градот] преку својата база на податоци, Melco Круна верува cannibalisation на крајот ќе навалите кон [Macau] полуостров како визитација сообраќај продолжува да се зголемува за да Cotai."r Bain на Sterne Agee CRT рече разговори со Melco Круна управување наведоа дека зголеменото UnionPay надзор ќе биде веројатно да "продолжи веќе во место застрашувачки" влијание врз расположението на некои би се Macau патрони. е коцкање правна во нешвил.