вози Geant казино St Victoret

Тоа е веќе 12 дена од казино работници од Круната во сопственост Саскачеван Игри Корп излегоа на picket линии, и тоа е сега станува војна на осипување.Ако мисла беше дека ударниот работници се случува да се носи надвор и допрете го надвор, Фран Mohr сака нивниот работодавач да се знае дека не е случај.Според Mohr, "...ние не се случува да се носи надолу.Секој има навистина добар пат".Не сум сигурен колку е забавно да се биде на штрајк е, но мора да му се восхитуваат нивното решавање.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre веста дека Foxy Бинго сопственик Cashcade потпиша две-годишен продолжување на неговиот договор со 888 бизнис-на-бизнис рака Dragonfish да ги задржи своите бинго брендови на Dragonfish платформа, ќе бидете известени 3,8% пораст во 888 е акции денес.Тоа е добро познато дека 888 е борејќи се во казино и покер пазарот за некое време, но не овој зајакнување на врските укажуваат на тоа 888 и Cashcade е сопственици PartyGaming се gearing за заеднички лансирање на Америка како што беше ја објавил овде назад во декември? вози geant казино st victoret.