бесплатни забава отвори со се врти и бонуси

Ако веќе не сте регистрирани за Коцкање Технологија Стратегии на 2011 конференција во Лондон, тогаш тоа е пат што го направив затоа што ова е една конференција што не сакаат да miss бесплатни забава отвори со се врти и бонуси. CalvinAyre.com ќе биде официјално видео спонзор за оваа земја-кршење на настанот, а ние ве покануваме да ни се придружат за еден од еден вид учење и вмрежување можност.На Коцкање Технологија Стратегии 2011 конференцијата ќе се одвива во Ле Méridien Piccadilly, Лондон Англија, меѓу 5 и 6 април, и е еден од најважните настани на годината за гејминг индустријата.Присутните на овој настан ќе дојде до брзината со најновите технологии, и се солзи гледање на она што е топло и што ќе биде следното големо нешто во 2011 и надвор од неа.Ден 1 на конференцијата ќе покажат Чарлс-Антоан Idrac, основач и CTO на Friendbet, кои ќе се даваат scintillating презентација со наслов "Треба да Коцкање Стане Социјална'.Презентацијата ја истражува: Што потенцијал е таму, што таа ќе изгледа како, и да се разбере дека социјалните игри е фундаментално различни.Импресивната постава на говорници на Коцкање Технологија Стратегии на 2011 година продолжува да расте со додавање на Paf е Томас Lundberg бесплатни коцкање апликации за андроид. Lundberg ќе биде доставување на една многу интересна презентација на контроверзна тема "Кога ќе го онлајн коцкање индустрија почне да работи со лојалност на потрошувачите?" До сега тоа треба да биде очигледно дека Технологијата и мулти милијарди фунти онлајн коцкање индустрија одат рака под рака и како оваа технологија се развива на молња брзина, па не потенцијал да донесе нови играчи на масата.Често, технологијата може да outpace нашето разбирање на неговата корисност која е причината зошто настани како што се Коцкањето Технологија Стратегии се толку витално значење за нашата индустрија.Просторот е пополнување брзо и со Коцкање Технологија Стратегии на 2011 конференција само неколку недели далеку, тоа е време да се регистрирате и да ја резервираш твојата место во оваа многу информативна случај денес.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre претвори 2 холивуд казино мени.