она што е на најдобар можен рака во покер

acau е концесиски модел за неговото казино индустријата работи добро, и не треба да се замени со систем за лиценцирање казина поединечно од страна на местото.Така вели Macau-базирани адвокат Nuno Sardinha da Мата (на сликата), партнер на C & C Адвокати и експерт во игри закон. Макао има искуство, и тоа го има значи, да се развие својата гејминг индустријата под концесија режим.Да се промени во друг систем ќе биде како појдовна одново", изјави тој GGRAsia.р Sardinha da Мата коментари беа направени во петок на маргините на меѓународната конференција за игри концесии, хостиран од страна на Факултетот за правни науки на Универзитетот на Макао.uring презентација на конференцијата, Г-дин Sardinha da Мата, рече дека тој смета на концесија систем, наместо лиценцирање систем, е формат што одговара Macau во "најсоодветен начин" она што е на најдобар можен рака во покер. #8220;Ние имаме овој модел [концесија систем] веќе 20 години.Тоа е работа," Г-дин Sardinha da рече Мата. "Ние може да совршен тоа.Но, јас не мислам дека за да се промени тоа целосно е опција." acau има шест казино концесиите поради истече на различни датуми помеѓу 2020 и 2022 зошто нема рулет во аризона. Во моментов, оние кои поседуваат лиценца игри на среќа може да имаат повеќе казина, додека оние кои не ќе мора да работат со licensees и со сателитска казина зошто нема sainsburys испорака слотови.

[Обезбедувачи на услуги на сателитски казина] не може да биде предмет на некои од регулаторните мерки... [или] најмалку [администраторите на сателитски казина] не се прикажани на официјални владини документи.Регулаторната дупки на тој начин би можеле да постојат," професор Ванг изјави GGRAsia во времето.супституциона терапија на постоечката Macau сателитски места piggyback на SJM Holdings Ltd е лиценца, иако Галакси Entertainment Group Ltd – во Казино Waldo, Рио Казино и Казино Претседател – и Melco Летувалишта и Забава Доо – во Казино Taipa Квадратни исто така споделување на нивните соодветни лиценци со трети лица хотел сопственици.ccording најновите достапни информации од Макао казино регулаторот, Игри на Инспекциски надзор и Координација Биро – исто така познат како DICJ – SJM Стопанства во моментов обезбедува игри права на 16 сателитски казина зошто нема телефони во казино табела. На Макао владата барем треба да даде информации во врска со општ модел што се планира да се усвои" во иднина. "Споделувањето малку повеќе информации во.. зошто нема слот машини во калифорнија. ќе му даде повеќе доверба на инвеститорите," Г-дин Sardinha da Мата изјави GGRAsia.e додаде дека владата исто така треба да обезбеди насоки за тоа што локалните власти ги сметаат за "најдобар број на концесии дозволено да работат во иднина". казино militar мадрид gran via.