ирски среќа казино без депозит бонус кодови

Енди McCue може да биде за да се заработи за договор што ќе го види плаќа 2,5 пати неговата плата, како што беше соопштено дека поранешниот Paddy Power извршен ДИРЕКТОР ќе ја напушти позицијата на COO на комбинирана Paddy Power Betfair во април.Има заземено како извршен ДИРЕКТОР на Paddy Power на трајна основа, во јануари 2015 година, заменувајќи Патрик Кенеди во процесот, тоа беше најавено во август која McCue ќе биде COO на Paddy Power Betfair кога планови за спојување се потврди, а потоа Betfair извршен ДИРЕКТОР Breon Corcoran беше именуван за извршен ДИРЕКТОР на комбинирана група.На спојување заврши во февруари и таа е веќе одлучи дека McCue ќе vacate неговата нова позиција и ќе престане да биде директор на 30 април ирски среќа казино без депозит бонус кодови. McCue тој рече дека се чувствува "сега е вистинското време да се обезбедуваат нови можности" ирски отворен покер живи надградби. Paddy Power рече во кружни која беше испратена на акционерите во ноември дека McCue ќе има право да severance плаќање на 2.5 години и надомест и да се третираат како "добар leaver" ако својата работа беше "заврши без причина, или ако, по 12 месеци, во својата нова улога, тој има разумни основи да се верува дека е неприфатливо diminution на неговите должности и одговорности од почетокот на неговата улога како група главен оперативен директор".Портпарол на Paddy Power Betfair им кажал на Коцкање Insider дека тој не беше во можност да се потврди дали или не McCue сепак ќе има право да го примите severance плаќање, но детали за ова прашање ќе биде објавен во догледно време и дека McCue е "добар leaver".Како на Paddy Power е 2014 година годишниот извештај, McCue плата беше €700,000 со годишен бонус цел на 50% од неговата плата, најмногу до 100% од неговата плата поврзани со група на финансиските перформанси.Треба да severance плаќање биде доделена и плаќа на годишната плата сам, McCue ќе добијат €1.75 м. ирски отворен покер 2021 распоред.