казино Zee5 ослободување датум и време

Трки, казино и социјални игри оператор Черчил Падови Inc.видов профит падне 16% во 2014 година како стекнување поврзани со каматните трошоци зачинети казино zee5 ослободување датум и време. CDI ужива рекорд приходи од $812.9 m во 2014 година, до 4% во однос на претходната година, додека приходите беа до 15% до $202.5 м.Но профит падна на $46.2 m како каматни плаќања повеќе од тројно, во дел се должи на CDI е $885m стекнување на социјални игри оператор Големи Риби Игри доцна во годината.За три месеци што завршува на Декември казино на монтреал кодекс на облекување. 31, приходи од CDI е казино операции беше рамен на $78.7 m, додека добивката се зголеми за 21% до $22.7 м.Придобивките беа делумно последица на една четвртина е придонеси од Мајами Долина Игри заедничко вложување во Охајо, која започна минатиот декември.Бизнис беше до 7% во Оксфорд Казино во Мејн но една бројка се намалува на CDI е со други казино својства избришани овие добивки казино де монтреал emploi etudiant.
CDI е онлајн однапред депозит wagering сајт Twinspires.com пријавени во суштина рамен приходи од $40.9 m, додека приходите падна од 5% до $10.1 m, кој CDI е обвинета за нови онлајн pari-mutuel даноци во Њујорк казино де монтреал датум'ouverture. Twinspires' обложување удели се зголеми за 4%, надмина национално ниво чистокрвни трки рачка, која падна од 4%. VSI ака Брзина Wagering Услуги, компанијата Isle of Man-врз основа на високо-ролери онлајн бизнис, видов приходи ги поттикнеме до 1% до $8.6 метри. CDI е core трки операции падна 21% до $30.4 м благодарение на престанување во јули на pari-mutuel операции во Флорида е Calder Трка Разбира.Сепак, тој настан, исто така, ги намалат трошоците, кои помогнаа тесен трки заработувачка загуба од 33% до $5.4 м.Големи Риби Игри придонесе $13.9 m приходи и $3.8 m добивка во краток период по стекнување.За четвртиот квартал, како целина, вклучувајќи го пред-стекнување период, Големи Риби картони беа до 33% од година на година да $95.4 м.Од оваа сума, $46.9 м дојде преку Казино, $32.3 m преку Премијата Платена игри и $16.2 m од Free-to-Игра Обичните игри.Голема Риба е Казино категорија беше до 94% од година на година, водени од 77% зголемување во просек плаќаат корисници и 9% добивка во просек резервации по плаќа корисникот.Премиум категорија беше долу 23% од година на година, како клиенти се префрли од плати PC игри за мобилни слободно-игра разликата помеѓу инвестициите и коцкање slideshare. Free-to-Play беше до 200%, благодарение на лансирањето на Смолист се Откажат!на iOS во Q3 и на Андроид во Q4 разликата помеѓу инвестициите и коцкање со споредба на табелата. Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre разликата помеѓу инвестирање шпекулации и коцкање во табеларен облик.