казино де монтреал вечера покажува

Хонг Конг бизнис магнат и милијардер Тони Fung Крило Чеун имаше порано сторени да инвестира значително во Австралија како тој се верува на казино индустријата долу под имаше огромен потенцијал казино де монтреал вечера покажува.

Fung извршиле да се изгради мега-casino resort во Cairns, Квинсленд, кои се очекува да има буџет од милијарди евра, што е еквивалентно на $8 милијарди долари AUD.Предложените Aquis Големиот Корален Гребен Одморалиште во Cairns се очекува да се донесе во значајни приходи за да може да Квинсленд, но имало опозицијата од бројни партии кои беа против мега-казино.Претходната Либералната Национална Партија државната власт не беше среќен во текот на условите на предлогот и застој на процесот почетокот на оваа година.Ова не оди надолу и со Fung кој одлучи да се повлече од проектот, во февруари 2015 година разликата помеѓу инвестирање коцкање и шпекулации. Новата Работна Партија администрација во Квинсленд успеа да работат на разликите со Fung и неговиот тим.Квинсленд е државниот благајник Кертис Пит неодамна потврди дека Fung повторно посветена на Aquis Големиот Корален Гребен Одморалиште и има потпишано интегрирана одморалиште развој (IRD) процес се потврдува својата посветеност.Во соопштението, Кертис Пит рече: "По избор [февруари 2015 година], на Palaszczuk владата се обиде да се вклучат во позитивни дискусии со Г-дин Fung и ние го поздравуваме неговата компанија е обврска за повторно запишување на IRD процес," Г-дин Пит рече, се однесуваат на тековната Работна Партија администрација во Квинсленд премиер на Annastacia Palaszczuk.На IRD процес е ригорозна начин да се заштити заедницата е интереси и, исто така, оцени Aquis' ингеренциите и финансиски капацитети за да го достави овој проект." На Aquis Големиот Корален Гребен Одморалиште ќе имаат колку што 7,500 хотелски соби, воден парк, голф разбира, ресторани и масивни игри област.Казино се очекува да се создаде илјадници работни места за локалните жители во текот на изградбата и откако казино оди во живо, дополнителен 16,000 работни места може да се создадат во Квинсленд.Казино, исто така, ќе стане еден од Квинсленд е ѕвезда атракции и ќе ви помогне за зголемување на туризмот во регионот.Првата фаза на проектот се очекува да чини околу AUD $3,5 милијарди и Квинсленд државната власт е нестрплив да се добие детален предлог документ конципирањето на различни фази на проектот.Претставник на Квинсленд владата рече дека тоа наскоро ќе испрати Барање за Предлогот на Aquis заедно со 20 работен ден краен рок за компанијата да се одговори.Откако владата ја добива детални предлог од Aquis, тоа тогаш ќе се кандидира голем број на оценки за да се потврди ако предлогот поднесен од Aquis ги исполнува сите барања на Казино законот за Контрола.На Квинсленд е Департментот на Развој и Канцеларијата на Алкохол и Игри Регулатива, исто така, ќе се кандидира на проценка за да се утврди дали probity и развој на капацитети. разликата помеѓу инвестирање шпекулации и коцкање табелата.