Dualit E269 6 слот леб Toaster

ristocrat Технологии, Inc издадени во четвртокот на прес-порака најавува својата MarsX Портрет кабинет (примери на сликата), надградба на својата MarsX кабинет dualit e269 6 слот леб toaster. Aristocrat Технологии е сад-базирани рака на Австралиско казино слот машина производител Aristocrat Слободно Ltd.s името на новиот кабинет предлага, има екран од портрет во стилот на димензии.На главниот екран има 43-инчен криви монитор поддршка на ултра-висока дефиниција графика.Според опрема бренд, мониторот е доволно високи за да направите возбудата на групата е најновата игра графика.ristocrat Технологии исто така најави игра на содржини за новиот кабинет, кој опфаќа содржина специјално развиени за тоа.lso достапни преку кабинетот сте нов "Тројна Гранд Среќата" семејство на игри, со "Тројна Гранд Среќата Фу Гранд", "Тројна Гранд Среќата Лу Гранд", и "Тројна Гранд Среќата Shou Гранд". dualit класичен vario aws бакар 4 слот toaster.