како казина се манипулира слот машини

acau годишниот Игри Услуга Индекс анкета на казино одморалиште персонал перформанси покажува дека имало 17-точка подобрување година на година во вкупниот индекс во четвртиот квартал од 2020 година, во однос на последните три месеци на 2019 како казина се манипулира слот машини. Четврта четвртина 2020 читање е 130 поени, наспроти 113 поени во истиот период една година порано, според извештајот објавен во средата.ithin севкупниот индекс, се 'насмеани' индекс во однос на казино персонал, за последната четвртина се искачи на 151 поени, во споредба со 110 поени во последната четвртина од 2019 како казина да заработат пари на слотови. Со оглед на тоа дека казино персонал во моментов се бара да носат маски, на истражувачите открија други лицето знаци за да се покаже стил на работниците.ut на 'толеранција' индекс во однос на персоналот ставовите на купувачите, се намали од 13 поени година на година во последниот квартал, 99 норвешката крстарење линија казино клубот. s резултат на свежо протоколи за социјално дистанцирање – како и евентуално како помал вкупен број на луѓе на игри подови – за 2020 истражување, мистерија купувачи беа прашани да го оценат baccarat-игра сервис на табели со помеѓу еден и пет играчи, за едно 10 минути span како 2019 истражување.или 2020 верзија, набљудување беше ограничен за да се меѓу три и пет минути, за било табели со само еден клиент.nother објект анкетирани – иако не е компонента на индексот резултат на тоа беше "тоалет средина" во својства посети.Оние објекти се оценети со "добро", падна четири процентни поени година на година во четвртиот квартал 2020 година, до 81 проценти.ccording на асоцијацијата, SGS собрани 728 податоци примероци од Cotai одморалишта, и од 520 Macau полуостров својства.Мас-пазарот на клиентите области на 15 игри својства беа посетени за истражување.Истражувачкиот тим собрани на агрегат од 1,248 казино вработен примероци – врз основа на истражувач набљудување – со цел да се оцени различни услуги на Макао е маса игри подови. норвешката крстарење линија казино на море телефонски број.