телефони терминал казино De La Selva

Сопственикот на 13 во Макао, Јужна Брегот Стопанства неодамна објави компанијата е во опасност да бидат delisted од Хонг Конг Берза.Операторот сега мора да заврши конкретни чекори за да се избегне оваа акција.По соочуваат со неуспех после неуспех, Јужниот Брег сега има четири чекори да ги преземат со цел да се остане на листата.Сите финансиски резултати се нареди да бидат објавени, и Јужниот Брег веќе побарал овој чекор биде одложен.Компанијата исто така, мора да остане во согласност со посебните правила за котација.Ликвидација До Еден од повеќе предизвикувачките услови на Макао компанијата е да има ликвидација-up цел разрешен или повлечена, како и види liquidators отстранети.Во јули, компанијата беше наредено од страна на Бермудски Врховниот Суд да завршат откако не успеаја да се обезбеди плаќање на големи долг на HK$7m ($902,000).На ред дојде по петицијата беше поднесена во месец јуни со PYI Управување со Ограничена за ликвидација до поврзани со долгот должници.Компанијата наводно, имале пресметани термин кредит објект договор телефони терминал казино de la selva.

PYI Управување со е поврзан со Јужниот Брег преку нејзината матична компанија PYI Корп Доо, кој ко-сопственик Павле Y телефони на холивуд казино monterrey. Инженеринг Група со операторот.Листата правила на Хонг Конг Берза држава која листа на какви било хартии од вредност може да биде укинат во секое време, ако компанијата е суспендиран за тргување за 18 месеци.За Јужниот Брег, тргување прв пат беше прекината во почетокот на јули, па тоа ќе биде јануари 2023 кога 18-месечна временска рамка е нагоре.Повеќе Правни Предизвици во Моментов, тоа е јасно, ако Јужниот Брег ќе биде во можност да трае целосна 18 месеци, без да оди под.Компанијата се соочува со многу финансиски и правни предизвици кои може да бидат својата undoing.Високиот Суд на Хонг Конг само издаде непочитување на судски покани поврзан со побарувачка од позајмувачот за плаќање на HK$3.28 милијарди долари (423 милиони денари).Оваа сума е должници за преостанатиот кредит долг плус камата.На поканата беше издаден заедно со закана на ликвидација до петиција.Два месеци, компанијата се применуваат за доброволна ликвидација на својот Нов Concordia Хотел Ограничен подружница.Компанијата е само корисна сопственикот на 13 хотел.Со пријавата, подружница може да прогласи банкрот, и ова може да резултира во delisting на компанијата.На delisting ќе се одвива врз основа на недоволното работење во рамките на листата правила.Сега за сега, НА 13 се соочува со несигурност.Имотот беше првично требаше да куќа VIP игри и обезбеди луксузен хотел престој.Финансирање и изградба прашања рано доведе до сопственост отворање без игри и многу соби биле оставени недовршени. telephone banque casino coup de pouce.