1 казино вози Broadbeach Qld 4218 австралија

Онлајн игри на Tinian беше, на петок, 22 Септември, 2017, официјално одобрени од страна на Tinian и Aguiguan Законодавна Делегацијата како локален мерка за изменување и дополнување на 1989 година Казино Игри законот за Контрола на Tinian, локални вести штекер Marianas Различни извештаи.Куќата Локална Сметка 20-30, кој го воведе промени, исто така, ќе биде за изменување и дополнување на даночни стапки и казино лиценцирање такси во надлежност на.Според вест, извештај, петок мерка беше едногласно усвоен од страна на присутните четири члена и бил сведок Tinian Градоначалникот Џои Патрик Сан Никола и Џо Kiyoshi, игри контрола комесар на Tinian, меѓу другите и претставници од советот на општината.По мерката нов став беше додаден во Делот 15 од ревидираната 1989 ДЕЈСТВУВА под (г) кои legalizes онлајн игри со лиценцираните оператори, доколку тие се спроведе геолокација софтвер за да се ограничи онлајн игри активности во рамките на "интра-островот границите на Вториот Senatorial Округ" и меѓу јурисдикции каде што онлајн коцкање е легализиран.И како дел од промените на лиценцирање и даноци такси, онлајн оператори сега ќе биде законски обврзан да плати дополнителни годишни лиценцирање такса од $300,000 да работат на онлајн игри, а во исто време да плаќаат 5% бруто онлајн приходи даночни секој месец.Потенцијалните онлајн оператори, исто така, ќе се бара да имаат хотел-казино комплекс со најмалку 300 соби да им биде дозволено да работат на онлајн игри активности.За сега, само казина, кои би можеле да се исполнат наведени критериуми допрва треба да се гради, со мека лансирањето на Смени Градот Plumeria Golf Resort очекува да се случи во 2019 и Tinian Ocean View Resort уште се чека за нејзината петиција за поддршка на заедницата на одморалиштето да стигнат до целта цел. 1 казино вози broadbeach qld 4218 австралија.