се коцкање добивки се оданочуваат во канада

Како iGaming индустрија Оскари работ некогаш поблиску, тоа се чувствува како да добиеме нова фигура на вести за нив секој ден.Тоа е затоа што токму сега...не ние.Тоа не треба да шокира дека денес е не се разликува од било кој друг ден, и eGR не ни остави да виси.Ноември е зафатен месец за iGaming индустрија, како ние влегуваме во последната неколку недели, додека Божиќ и за многу совршен сегашноста ќе се "eGR." Вчера две нови категории беа додадени вклучувајќи го и оној за мерење на некогаш популарните мобилни сектор.Денес гледа на филијалата категорија номинации објавени во пресрет на церемонијата на 24 ноември во Лондон е HAC.Категории најави покрие игри преглед сајт на годината, иновативни игри сајт на годината, игри споредба сајт на годината, како и игри заедница сајт на годината.Меѓу финалистите се RakeTheRake (до три награди), Pokerstrategy.com, Oddschecker, и многу повеќе.Табелите се уште е на располагање за настанот, но вие сте советува да книга веднаш штом тоа ќе се продаваат надвор, како што беше и минатата година.Ако не пропушти сите акција или едноставно беа премногу пијан за да се сеќавам било тоа, не заборавајте да се провери тука за покривање и откривање на наградата на секој сака – ДАФ награда.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre се коцкање добивки се оданочуваат во канада.