игра спартак слот за слободен онлајн

Круна Перт ќе ги ограничуваат своите операции за минимум од три дена од 27 јуни 2021, да се усогласат со новата Западна Австралија Владата ограничувања.Казино, како и ресторани и барови на казино подот, ќе бидат затворени до дополнителни информации."Сите други ресторани и барови, и нашите хотели, остануваат отворени со намален капацитет и хотелски објекти", рече оператор.Местото во моментов има место бројни здравствени и безбедносни протоколи, вклучувајќи задолжително контакт регистрација да ги пратите на гости, како и услов за лице маски.Други Круна Места места се соочуваат со слични ограничувања: Круната Мелбурн има лимит од 300 гости на затворен простор, електронски игри машини мора да бидат распоредени 1.5 метри, освен и маса игри мора да работи на 1.5 метри, освен, со седиште услужни само.Австралија се занимаваат со нов скок во Covid-19 случаи, со Сиднеј, Централна Брег и Сини Планини региони ставени под 14-ден заклучување.Ова треба да трае до 9 јули, иако некои експерти веруваат дека ова заклучување ќе биде проширена во она што ќе биде позната состојбата на луѓето во целиот свет.Жителите се охрабруваат да остане дома, излегувам за essentials само, како што намирници шопинг или медицинска помош.Сите не-суштинските бизниси, вклучувајќи казина, клубови и пабови, ќе биде привремено затвори.Круна Сиднеј потврди неговите својства ќе следуваат ограничувања, иако имотот на хотелски услуги ќе продолжи да работи на намалениот капацитет во ова време.Казино е, исто така, се гледа во дискреционите плаќања на вработените се погодени."Круна ќе продолжи тесно да соработува со сите државни власти и здравствените власти, и ќе одговори на мерките кои се преземени во однос на Covid-19," операторот додаде. игра спартак слот за слободен онлајн.