она што е цел да победат во покер

ong Конг-листата казино опрема произведувач на Рајот Забава Ltd пријавени прилагоди заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA) губење на HKD10.1 милиони денари (US$1.3 милиони евра) за првото тримесечје на 2017 она што е цел да победат во покер.

Што го споредува да се прилагоди EBITDA на HKD0.7 милиони евра во првите три месеци од 2016 година, фирмата, рече во понеделникот. кој е кадар на казино.